Hotell och annat boende

Med över 700 hotell, lägenhetshotell och vandrarhem i, och i närheten av, Barcelona är Hotels.com en bra start när du letar boende. Där hittar du bland annat bilder, avståndstabeller och recensioner och betyg från tidigare gäster.

Priserna är bra (med prisgaranti!) och svensktalande kundtjänst finns tillgänglig vid behov. Bor du totalt 10 nätter på utvalda hotell får du dessutom en hotellnatt gratis om du är med i Hotels.com Welcome Rewards.

Vill du hellre ha ett eget kök att tillaga din mat i, eller varför inte en egen pool? Hos Sembo hittar du lägenheter och semesterhus i Barceolona och andra delar av Katalonien. Välj gärna något av de kvalitetskontrollerade alternativen.

Vi kan också tipsa om Airbnb där privatpersoner i Barcelona (och övriga världen) hyr ut allt från soffor till rum, lägenheter och hela hus. Här finns ett stort utbud och mycket varierat utbud av boende i alla prisklasser.

Behöver du fler tips eller hjälp med att hittar rätt boende är du mer än välkommen att fråga i vårt Katalonien-forum. Vi försöker då svara med ett eller flera specifika förslag på boende.

Dagens v?der, Barcelona

Ikon: http://www.dotvoid.se (CC BY-ND 3.0)Mestadels soligt
11 ?C

Länktips för bokning av resor till Katalonien

Störst utbud av hotell finns på Hotels.com. Här finns ofta kampanjer med riktigt bra priser på hotell i Katalonien.
Få inspiration och boka flyg- och hotellpaket på Resfeber, vår favorit-resebyrå! Vi gillar speciellt förslagen på weekend-resor med flyg och hotell.
Sök flygbiljetter och hitta lägsta pris på flygresor med hjälp av Boardingpass.se som samlar priser från alla stora flygbolag och resebyråer.
Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag f?rst?r!